Omdömen och Rekommendationer

Maria

Maria Jättenöjd

Hej! Vill bara tala om att jag är så himla nöjd med webbshopen. Den är enkel och lätt att använda nu när jag lärt mig hur den fungerar. Även supporten har funkat jättebra, stort tack till er grabbar! 🙂 Mvh Maria Tynderö Kryddbod

Konrad

Konrad Det bästa med Talex är att den är 100% anpassningsbara

Det är det som är absolut bästa med Talex att man har möjlighet att ändra allt och även kundunik funktionalitet. Till skillnaden från en annan leverantör där vi körde fast, har Talex aldrig sagt nej det går inte.

Lars

Lars Vi säljer på Facebook, Tradera, Fyndiq och Cdon

Vi säljer på Facebook, Tradera, Fyndiq och CDON. Det går jätte enkelt med kopplingarna i Talex butiken.

Martin

Martin Otroligt smidig

Talex gör att vi sparar massor av tid och framför allt energi. Det går snabbt och enkelt att hantera våra ordrar, bokföring, leverans, inköpen och inleveranserna.

Fredrik

Fredrik Kanon service & support

Kanon service & support Var kund hos dem 2003-2012 , var jättenöjd. År 2012 ville flera i företaget prova annan shop. Vi bytte då till ett annat system. Det skulle vi inte gjort.. systemet var buggigt och saknade grundläggande funktioner som vi haft hos Talex. Nu har vi beslutat oss för att återgå till Talex där vi får ett genomtänkt och fullt fungerande system som är lätt att administrera. Mycket snabb support samt bra videoklipp manualer när man vill ändra något själv. MAO.. Jag kan verkligen rekommendera TALEX AB

Robin

Robin Mycket nöjd!

Jag har haft Talex i över ett halvår och allt har funkat mycket bra! Aldrig strulat och väldigt snabb och bra support. Jag rekommenderar Talex till stora och små företag.

Peter

Peter Otroligt bra webbutikslösning

Otroligt bra webbutikslösning Vi har använt Talex webshopslösning i snart 2 år. Tidigare hade vi en annan lösning som var långt ifrån Talex proffsighet. Talex har definitivt hjälpt oss och gett oss förutsättningar att växa. Man ligger långt fram med nya funktioner och är det något specifikt man vill ha så går det näst intill alltid att lösa. Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Talex till andra mindre företag. Supporten är nog det bästa egentligen. Oavsett veckodag får man alltid raska besked om någonting skulle vara tokigt. Talex är inte billigast på marknaden, det finns andra som har lägre pris. Det var en sådan lösning vi använde tidigare som höll på att köra vår lilla butik i botten. För oss har det varit värt varje krona det kostat oss att använda Talex. Jag kan ingenting om att knacka kod eller liknande men kan med Talex hjälp lätt driva en butik som ger två personer heltidsjobb. Jag har fått hjälp otaliga gånger från supporten och ibland ställer man ju direkta idiotfrågor men får alltid bra svar.

Kent Arstrand

Kent Arstrand Mycket gott intryck hela vägen sedan 2007

Har varit kund hos Talex sedan 2007 och är fortfarande kund. Talex är alltid smidiga och hjälpsamma. Jättebra verktyg också för att få vår butik framgångsrik. Kent Astrand,

Peter Larsson

Peter Larsson Stort tack! 🙂

Alltid underbart med snabb och fin service! 🙂

Jessica

Jessica Stor kompetens på Talex

Har arbetat med Talex sedan 2005 med flertalet olika ebutikslösningar. Den senaste lanserar vi nu i dagarna. Talex är mycket enkla att arbeta med, flexibla, kunniga och serviceinriktade vilket är väldigt viktigt för mig. Att driftsäkerheten är hög är ju heller ingen nackdel.

Roger på Papperskungen

Roger på Papperskungen jättebra jobb med min Provisionsrapport

Tack för ett jättebra jobb med min Provisionsrapport, den blev precis så bra som jag önskat. Jag har mycket idéer och svåra lösningar i min webshop – men Talex har löst så gott som allt. Jag kan varmt rekommendera Talex om ni funderar på en egen webshop. /Roger på Papperskungen.

Gustav

Gustav Erik hos Talex ska ha en eloge

Tycker Erik hos Talex ska ha en eloge som lyckats förstå oss och våra behov och föra ihop det med det tekniska. Bra jobbat!

Fredrik, chipnplay

Fredrik, chipnplay Excellent service & support

Var kund hos Talex mellan 2003-2012, var mycket nöjd. 2012 ville några av de andra i vårt företag prova en annan butik. Vi flyttade dem till ett annat system. Det skulle vi inte ha gjort.. systemet hade buggar och saknade grundläggande funktioner som ingår i Talex. Vi flyttade tillbaka till Talex 🙂

Sani

Sani Vilken fantastisk sida

Jag verkligen gillar den, vilken skillnat, jag säger bara woow.. Har inte stöt på några missnöje med designen utan tycker den se fin, simpel och elegant ut.

Göte

Göte Mycket bra plattform

Mycket bra plattform som är enkel att använda. Värdefullt med möjligheten till telefonsupport på svenska anser jag. Rekommenderas varmt. Göte Dahlbäck, grundare av Zazabling AB

Charlotte

Charlotte Tack igen snälla du, du har gjort ett toppenjobb!!!

Tack igen snälla du, du har gjort ett toppenjobb!!! Tack snälla för all hjälp! 🙂

Anna Elin

Anna Elin Älskar admin-gränssnittet

Älskar gränssnittet, kan varmt rekommendera om du vill ha något som fungerar enkelt

Kim S

Kim S Grym support!

Grym support!

Peter, Cebex

Peter, Cebex

Talex har varit vår leverantör av lösningar för e-handel i mer än 10 år och har hjälpt oss att ta steget från enkel e-shop till en komplett e-handelslösning med koppling till vårt ERP. Under den här tiden har vi främst haft kontakt med Marcus och Mark, som båda visat prov på flexibilitet och förmåga att hitta lösningar på stundtals komplicerade frågeställningar. Under all dessa år så har vi nästan inte haft några driftsstopp och de få gånger ett fel inträffade så var Talex snabba med att åtgärda. Med den bakgrunden kan vi inte vara annat än nöjda och kan därför varmt rekommendera Talex som samarbetspartner för web-lösningar.