För att göra det enklare för våra kunder erbjuder vi paketlösningar

 

Minipaket

Perfekt kom-igång-butik med professionell support och hosting. Passar dig som säljer främst till privata konsumenter och/eller till företag (med samma priser) på svenska eller norska plus engelska.
Allt ingår, inklusive marknadens smidigaste kassalösning med alla vanliga betalningsmetoder.

Pluspaket

Passar dig som vill ha flera marknadsföringsmoduler och/eller hantera digitala flöden såsom produkter, beställningar och kunder mellan marknadsplatser. Stöder även virtuella produkter.
Svenska, engelska plus två andra nordiska språk (frontend) och alla valutor.

Premiumpaket

Passar dig som säljer globalt till både privata konsumenter och företag och/eller dig som vill ha Återförsäljare / Avtalskundfunktioner såsom olika priser, produkter, betalnings-/fraktalternativ med mera för olika kunder eller kundgrupper. Svenska, engelska plus två extra språk och alla valutor.

Maxpaket

Helt skräddarsydd efter ditt företags behov. Total kreativ kontroll och full flexibilitet, tillgänglig även för huvudlös (headless) e-handel som gör att du kan separera din back-end-infrastruktur och front-end-kundkontaktpunkter så att du får mer kontroll över köparens och utvecklarens upplevelser.
‘All inclusive’  paket där nästan allt ingår.

Bra att veta
Du kan alltid uppgradera ett paket när som helst och bara betala mellanskillnaden, (du kan även nedgradera från början av nästa avtalsperiod).
Du kan ofta lägga till extra tjänster och appar till ett befintligt paket, så det kanske inte är nödvändigt att uppgradera om du saknar en specifik funktion.
Du kan betala kvartalsvis eller spara ca. 20% genom att betala årligen.
Månadspriserna nedan är ett jämförpris vid årlig betalning.
Vi har inga startavgifter, men nästan alla investerar i en skräddarsydd design.

Kompletta e-handelslösningar

Inga startavgifter, men nästan alla investerar i en anpassad design.

Jämför paket i detalj

Appar, tjänster och produkter

Vår e-butikslösning är en heltäckande allt-i-ett e-handelslösning och vi skapar specialfunktioner efter behov.
Talex = Full frihet och det största utbudet av extrafunktioner.
Utöver de funktioner som ingår som standard finns det många andra tilläggsfunktioner. Läs mer.

Talex - Den anpassningsbara e-handelsplattformen

I början baserade vi avsiktligt Talex webbshop (tidigare ebutiken.nu 2002) på öppen källkod så att vi snabbt och kontinuerligt kunde utveckla nya funktioner utan att behöva uppfinna hjulet om och om igen. Åtminstone inte helt.
Vi har fortfarande mycket nytta av den öppna källkoden som delvis finns kvar i vårt system.
På så sätt och eftersom vi även har många kunder kan vi utveckla nya funktioner till mycket rimliga priser som dessutom är mycket pålitliga och säkra.

Har du fortfarande frågor?

Några av våra partners

"Talex - Stora möjligheter att expandera, Hjälp med design, marknadsföring & affärsutveckling. Automatiserade system och processer. Kan hantera nya behov som uppstår vid tillväxt. Kostnadseffektiv vidareutveckling"